събота, 18 юли 2009 г.

The choice of BAR is yours

RED SEA STAR BAR

Намира се на 6 метра по водите на Червено море и представлява освен бар и обсерватория към красотите на подводното царство. До всяка маса има едно странично прозорче и едно отгоре като калейдоскоп. Интериорният дизайн е решен под формата на медузи,корали и осветителни тела като анемони. Капацитетът на бара е 105 човека и работи от 10 a.m. до 1 a.m.

CHILLOUT BAR

Намира се в Близкия Изток и е направен почти изцяло от лед,както се казва Winterfresh;).Aко се решите затук, ще трябва да седите на маси, пейки,столове и бар от лед.Няма грешка,питиетата също се сервират в чаши от лед.Срещу вход от 17 usd получавате възможността да се насладите на музиката, едно питие, специален анорак с качулка, вълнени ръкавици и изолационни обувки.
Attention: Никъде не съм споменала „бар-гъзар“, затова тези, които ходят на бар, за да бъдат забелязани,няма лошо,но......по-добре да пропуснат тази оферта:).

SKELETON BAR




Дизайнер на интериора е един от моите любимци Hans Rudi Giger http://www.hrgiger.com/, който има и Оскар за специални ефекти. Целта, влизайки в този бар, предполагам е, да се почувствате все едно сте отишли на питие някъде в ALIEN вселената или във вътрешността на скелета на някое чудовище. Адски оригинален интериор, за разлика от масовите БГ снобарски изпълнения.

1 коментар: